Tel.: +370 5 2124474

Indija

Indijos vizos

Nuo 2017 m. balandžio 01 d.  pasikeitė Indijos vizų kainos.

Nuo 2016 07 01 d. vėl įsigaliojo dviejų mėnesių draudimas, tai reiškia, kad išvažiavus iš Indijos su turistine viza atgal į Indiją vėl bus galima įvažiuoti tik po dviejų mėnesių pertraukos.

  • Indijos viza galioja nuo jos išdavimo dienos, o ne nuo atvykimo į Indiją
  • Vizos galiojimas bei leidžiamų atvykimų į šalį skaičius priklauso nuo Indijos konsulinių pareigūnų sprendimų.
  • Už vizos išdavimą ir išdavimo terminą yra atsakinga ir priima galutinį sprendimą tik Indijos Ambasados konsulatas Lenkijoje.
  • Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos.
  • Pase turi būti ne mažiau nei 2 laisvi puslapiai įklijuoti vizai ( į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos).
  • Nuotraukos: spalvotos, su baltu fonu (matmenys 5 x 5 cm).
  • Pasas  – nesuplėšytas, neapdraskytas ir t.t.
  • Anketiniai duomenys : darbovietė, pareigos, adresas, telefono numeris, gyvenamasis adresas, asmeninio telefono numeris,  mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), tėvo, motinos ir sutuoktinio vardai ir pavardės bei pilietybė. Svarbu žinoti, ar nėra giminių Pakistane. Aplankytos šalys per paskutinius 10 metų. Jei anksčiau buvo aplankyta Indija, reikalingas adresas ir kontaktinio telefono Nr. bei senos vizos numeris, išdavimo data ir vieta.
    Anketa Indijos vizai (pildyti elektroniniu būdų pasirinkus „Regular Visa Application“).

Indijos turistinė dvikartinė elektroninė viza Lietuvos Respublikos piliečiams

Reikalingi dokumentai:
  • Nuskanuota spalvota paso kopija (pdf formatu, minimalus bylos dydis 10 KB, maksimalus – 300 KB).
  • Nuskanuota 1 spalvota dokumentinė nuotrauka (jpg/jpeg formatu, minimalus bylos dydis 10 KB, maksimalus – 1 MB, spausdinio dydis – 5 x 5 cm).
  • Anketiniai duomenys.
  • Aviabilietų rezervacijos kopija.
  • Viešbučio rezervacijos kopija.
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo terminas Kaina EUR
Dvikartinė 60 d. 4 -6 darbo dienos 69
Pastabos:

  • Elektroninė turistinė viza galioja tik skrendant į Indijos 24 oro uostus – Ahmedabad, Amritsar, Bagdogra, Bengaluru, Calicut, Chennai, Chandigarh,Cochin, Coimbatore, Delhi, Gaya, Goa, Guwahati, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Mangalore, Mumbai, Nagpur, Pune, Tiruchirapalli, Trivandrum & Varanasi.
  • Elektroninę turistinę vizą galima gauti tik 2 kartus per kalendorinius metus.
  • Viza yra dvikartinė, nepratęsiamo galiojimo; su ja negalima lankytis uždraustose teritorijose (pvz., kareivinėse).

Indijos turistinė daugkartinė viza Lietuvos Respublikos piliečiams

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas, galiojantis ne trumpiau kaip 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos.
  • 1 spalvota nuotrauka (matmenys 5 x 5 cm).
  • Anketiniai duomenys.
  • Aviabilietų rezervacijos kopija.
  • Viešbučio rezervacijos kopija.
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo terminas Kaina EUR
Daugkartinė iki 12 mėn. ~ 10-15 d.d 189

Indijos dalykinė daugkartinė viza Lietuvos Respublikos piliečiams

Reikalingi dokumentai:

 

  • Iškvietimas iš įmonės, į kurią vykstama Indijoje (anglų kalba ir turi būti nurodytas vykstančiojo vardas, pavardė, paso duomenys bei kelionės tikslas).
  • Raštas iš įmonės, kurioje dirbama (anglų kalba).
  • Pasas, galiojantis ne trumpiau kaip 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos.
  • 1 spalvota nuotrauka (matmenys 5 x 5 cm).
  • Anketiniai duomenys.
  • Aviabilietų rezervacijos kopija.
  • Viešbučio rezervacijos kopija.
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo terminas Kaina EUR
Daugkartinė iki 12 mėn. ~10-15 d.d. 294
Viza galioja 60 dienų nuo atvykimo dienos.
Viza galioja 12 mėn. nuo išdavimo dienos, tačiau šalyje per vieną įvažiavimą galima būti tik 90 dienų.
Viza galioja 12 mėn. nuo išdavimo dienos.

Turizmo UAB "LITAMICUS", A.Jakšto g. 5, LT-01105 Vilnius, Lietuva. PVM mokėtojo kodas LT200537917. Įmonės kodas 120053794.
Tel: (8-5) 2124474; Fax: (8-5) 2613637. El.paštas: info@viza.lt; Darbo laikas: I - V : 8:00 – 18:00

Esame privati bendrovė, nesusijusi su valstybinėmis institucijomis. Mes neatsakome dėl užsienio šalių ambasadų konsulinių skyrių darbo laiko ar vizų gavimo tvarkos pasikeitimų. Detalesnės informacijos teiraukitės šalies, į kurią planuojate keliauti, artimiausioje diplomatinėje atstovybėje.

Susisiekite su mumis