Tel.: +370 5 2124474

Kazachstanas

Kazachstano vizos
Trumpalaikiam buvimui (iki 30 kalendorinių dienų) Kazachstano Respublikoje Lietuvos Respublikos piliečiams vizos nereikia nuo 2017 01 01 d. iki 2017 12 31 d.
  • Pasas turi galioti mažiausiai 3 mėn po vizos galiojimo pabaigos.
  • Pase turi būti ne mažiau nei 3 laisvi puslapiai įklijuoti vizai ( į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos).
  • Nuotraukos: spalvotos, matinės, baltame fone (matmenys 3,5 x 4,5 cm).
  • Pasas  – nesuplėšytas, neapdraskytas ir t.t.
  • Vaikams iki 16 m. reikalinga gimimo liudijimo kopija bei abiejų tėvų pasų kopijos.
  • Anketiniai duomenys : darbovietė, pareigos, adresas, telefono numeris, gyvenamasis adresas, asmeninio telefono numeris,  mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į Lietuvos Respubliką (jei gimė svetur), jei anksčiau lankėsi Kazachstane – tai kuriais metais ir kokio tipo viza buvo.
  • Vizai gauti Kazachstano konsulatas nepriima Lietuvos Respublikos piliečių pasų, išduotų iki 2003 m. (seno pavyzdžio pasų).

Vienkartinė / dvikartinė turistinė Kazachstano viza Lietuvos Respublikos piliečiams

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas,
  • 1 spalvota nuotrauka,
  • Anketiniai duomenys.
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo terminas Kaina EUR
Vienkartinė  iki 30 dienų 6 darbo dienos 65
Dvikartinė  iki 60 dienų 6 darbo dienos 105
Vienkartinė vaikams iki 16 metų  iki 30 dienų 6 darbo dienos 35
Dvikartinė vaikams iki 16 metų  iki 60 dienų 6 darbo dienos 55

Vienkartinė / dvikartinė / trikartinė ir daugkartinė komercinė (verslo) Kazachstano viza Lietuvos Respublikos piliečiams

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas,
  • 1 spalvota nuotrauka
  • Anketiniai duomenys.
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo terminas Kaina EUR
Vienkartinė iki 30 dienų 6 darbo dienos 69
iki 90 dienų 6 darbo dienos 105
Dvikartinė iki 90 dienų 7-8 darbo dienos 175
Trikartinė iki 90 dienų 7-8 darbo dienos 190
Daugkartinė 6 mėnesiai 7-8 darbo dienos 275
12 mėnesių 7-8 darbo dienos 310

Kazachstano daugkartinė viza vairuotojams (TIR) Lietuvos Respublikos piliečiams.

Tikslesnės informacijos teiraukitės biure!
  • Pasas,
  • 1 spalvota nuotrauka,
  • Anketiniai duomenys,
  • Notaro patvirtintas vairuotojo pažymėjimo vertimas į rusų kalbą,
  • Notaro patvirtintas įmonės krovinių licencijos vertimas į rusų kalbą.
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo terminas Kaina EUR
Daugkartinė vairuotojams 6 mėnesiai 8-10 darbo dienų 275
12 mėnesių 8-10 darbo dienų 310

Vienkartinė privati viza į Kazachstaną Lietuvos Respublikos piliečiams

  • Pasas,
  • 1 spalvota nuotrauka,
  • Anketiniai duomenys,
  • Kviečiančio asmens (Kazachstane) vardas, pavardė, gyvenamasis adresas,  kontaktinio telefono numeris, taip pat  jo paso kopija.
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo terminas Kaina EUR
Vienkartinė iki 30 dienų 6 darbo dienos 69

Vienkartinė / dvikartinė tranzitinė viza į Kazachstaną Lietuvos Respublikos piliečiams

  • Pasas,
  • 1 spalvota nuotrauka,
  • Anketiniai duomenys,
  • Trečios šalies viza,
  • Aviabilietų rezervacija.
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo terminas Kaina EUR
Vienkartinė 6 darbo dienos 30
Dvikartinė 6 darbo dienos 41
Vizą gali gauti tik asmenys, kurie į Kazachstaną vyksta pirmą kartą arba lankėsi labai seniai.
Vizą gali gauti tik asmenys, kurie į Kazachstaną vyksta pirmą kartą arba lankėsi labai seniai. Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti ne ilgiau nei 30 dienų.
Reikalingos abiejų tėvų pasų ir vaiko gimimo liudijimo kopijos.
Reikalingos abiejų tėvų pasų ir vaiko gimimo liudijimo kopijos. Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti ne ilgiau nei 30 dienų.
Reikia nurodyti Kazachstano įmonės kontaktus.
Reikia nurodyti Kazachstano įmonės kontaktus. Išbuvimas šalyje – ne ilgiau kaip 30 dienų.
Išbuvimas šalyje – ne ilgiau
kaip 30 dienų vieno įvažiavimo metu.
Viza įsigalios ne anksčiau kaip po 2 savaičių nuo užsakymo dienos. Be to, reikalinga aviabilietų rezervacija.
Išbuvimas šalyje – ne ilgiau
kaip 30 dienų vieno įvažiavimo metu.
Viza įsigalios ne anksčiau kaip po 2 savaičių nuo užsakymo dienos. Be to, reikalinga aviabilietų rezervacija.
Išbuvimas šalyje – ne ilgiau
kaip 30 dienų vieno įvažiavimo metu, o per 180 dienų – ne ilgiau kaip 60 dienų.
Viza įsigalios ne anksčiau kaip po 2 savaičių nuo užsakymo dienos. Be to, reikalinga aviabilietų rezervacija.
Viza įsigalios ne anksčiau kaip po 2 savaičių nuo užsakymo dienos. Be to, reikalinga aviabilietų rezervacija.

Turizmo UAB "LITAMICUS", A.Jakšto g. 5, LT-01105 Vilnius, Lietuva. PVM mokėtojo kodas LT200537917. Įmonės kodas 120053794.
Tel: (8-5) 2124474; Fax: (8-5) 2613637. El.paštas: info@viza.lt; Darbo laikas: I - V : 8:00 – 18:00

Esame privati bendrovė, nesusijusi su valstybinėmis institucijomis. Mes neatsakome dėl užsienio šalių ambasadų konsulinių skyrių darbo laiko ar vizų gavimo tvarkos pasikeitimų. Detalesnės informacijos teiraukitės šalies, į kurią planuojate keliauti, artimiausioje diplomatinėje atstovybėje.

Susisiekite su mumis