Tel.: +370 5 2124474

Kinija

Kinijos vizos

Informuojame, kad nuo 2017 03 02 d. KINIJOS konsulatas atsitiktine tvarka gali iškviesti nuskaityti biometrinius duomenis (pirštų antspaudus); Forminant Kinijos vizas užsienio šalių piliečiams papildomos informacijos apie forminimo terminus ir kainas teiraukitės viza.lt biure!

 

 

  • Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos,
  • Pase turi būti ne mažiau nei 2 laisvi (esantys vienas šalia kito) puslapiai įklijuoti vizai (į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos),
  • Nuotraukos: spalvotos, skirtos dokumentams ant balto fono (matmenys 3,5×4,5 cm),
  • Pasas  – nesuplėšytas, neapdraskytas ir t.t.,
  • Anketiniai duomenys : darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyvenamasis adresas, kontaktinis telefonas,  mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas, sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data). Reikalingas bent vienas šeimos narys ar giminaitis, į kurį būtų galima kreiptis nelaimės atveju Kinijoje. Jei asmuo yra buvęs anksčiau Kinijoje, reikia nurodyti datą, kada lankėsi. Taip pat reikia nurodyti per paskutinius vienerius metus aplankytas šalis.
  • Nepilnamečiams iki 18 metų papildomai reikalingi dokumentai – gimimo liudijimo kopija, abiejų tėvų pasų kopijos, tėvų santuokos (jei išsiskyrę – taip pat ir ištuokos) liudijimo kopija ir notaro patvirtinto leidimo vaikui išvykti į užsienį kopija,
  • Konsulinis skyrius dirba tik antradieniais ir ketvirtadieniais, todėl dokumentus iškvietimo užsakymui reikia gauti vieną dieną prieš pridavimą  (pirmadienį ar trečiadienį  – iki 15:00 val.). Paso kopiją, viešbučio vaučerį, bilietų kopijas siųsti el. pašto adresu: kinija@litamicus.lt / visit@litamicus.lt

Vienkartinė / dvikartinė turistinė viza į Kiniją Lietuvos Respublikos piliečiams

 

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos,
  • 1 spalvota dokumentinė nuotrauka su baltu fonu,
  • Aviabilietų rezervacijos kopija,
  • Viešbučio rezervacijos kopija,
  • Medicininių išlaidų draudimas ( galite įsigyti viza.lt biure)
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo terminas Kaina EUR
Vienkartinė iki 90 dienų 3-4 darbo dienos 125
7-8 darbo dienos 99
Dvikartinė iki 180 dienų 3-4 darbo dienos 135
7-8 darbo dienos 109

Daugkartinė verslo viza į Kiniją Lietuvos Respublikos piliečiams

 

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos,
  • 1 spalvota dokumentinė nuotrauka su baltu fonu,
  • Aviabilietų rezervacijos kopija,
  • Viešbučio rezervacijos kopija (jei tokios nėra – reikalingas tikslus adresas, kur apsistos Kinijoje (jei pas fizinį asmenį, tuomet reikia nurodyti to asmens vardą, pavardę ir telefono Nr.)),
  • Senos („išnaudotos“) Kinijos vizos kopija,
  • Pažyma iš darbovietės anglų kalba,
  • Kinijos įmonės, į kurią vykstate, registracijos pažymėjimo kopija,
  • Kvietimas iš Kinijos įmonės, į kurią vykstate.
  • Anketiniai duomenys (anketos klausimus galima rasti čia: INFORMACIJA KINIJOS VIZOMS GAUTI).
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo terminas Kaina EUR
Daugkartinė iki 6 mėn 3-4 darbo dienos 185
7-8 darbo dienos 160
iki 12 mėn. 3-4 darbo dienos 205
7-8 darbo dienos 180
Išbuvimas Kinijoje bus paskaičiuotas pagal skrydį, viešbutį ir draudimą, bet ne ilgiau kaip iki 30 dienų.
Išbuvimas Kinijoje bus paskaičiuotas pagal skrydį, viešbutį ir draudimą, bet ne ilgiau kaip iki 30 dienų.
Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti iki 30 dienų.
Pasitikslinti biure.
Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti iki 30 dienų.
Pasitikslinti biure.

Turizmo UAB "LITAMICUS", A.Jakšto g. 5, LT-01105 Vilnius, Lietuva. PVM mokėtojo kodas LT200537917. Įmonės kodas 120053794.
Tel: (8-5) 2124474; Fax: (8-5) 2613637. El.paštas: info@viza.lt; Darbo laikas: I - V : 8:00 – 18:00

Esame privati bendrovė, nesusijusi su valstybinėmis institucijomis. Mes neatsakome dėl užsienio šalių ambasadų konsulinių skyrių darbo laiko ar vizų gavimo tvarkos pasikeitimų. Detalesnės informacijos teiraukitės šalies, į kurią planuojate keliauti, artimiausioje diplomatinėje atstovybėje.

Susisiekite su mumis