Tel.: +370 5 2124474

Rusija

Rusija

2017 m. lapkričio 6 dieną Rusijos Federacijos Ambasados konsulinis skyrius nedirbs. Ši diena nebus įskaitoma į vizos forminimo terminą.

  • Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos.
  • Pase turi būti ne mažiau nei 2 laisvi puslapiai įklijuoti vizai (į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos).
  • Vizos įforminamos pagal išpirkto draudimo galiojimo trukmę (minimali draudimo suma 30 000 EUR). Draudimo polise turi būti įrašas, kad vyksta į Rusiją, o ne į NVS (draudimą galite įsigyti viza.lt biure).
  • Nuotraukos: spalvotos, matinės, baltame fone (matmenys 3,5 x 4,5 cm)
  • Pasas – nesuplėšytas, neapdraskytas ir t.t.
  • Anketiniai duomenys : darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyvenamasis adresas, asmeninio kontaktinio telefono Nr., mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į LR (jei gimė ne LR).

Rusijos turistinė vienkartinė viza Lietuvos Respublikos piliečiams

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas (asmens tapatybės kortelė netinka), galiojantis ne mažiau kaip 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos,
  • 1 spalvota matinė nuotrauka su baltu fonu (išmatavimai – 3,5 x 4,5 cm),
  • Medicininių išlaidų draudimas (galite įsigyti viza.lt biure),
  • Anketiniai duomenys.
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo terminas Kaina EUR
Vienkartinė iki 30 dienų 3 d.d. 119
8 d.d. 81
9 d.d. 78

Rusijos turistinė vienkartinė viza Lietuvos Respublikos piliečiams, turintiems invalidumo pažymėjimą

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas (asmens tapatybės kortelė netinka), galiojantis ne mažiau kaip 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos,
  • 1 spalvota matinė nuotrauka su baltu fonu (išmatavimai – 3,5 x 4,5 cm),
  • Medicininių išlaidų draudimas (galite įsigyti viza.lt biure),
  • Invalidumo pažymėjimo kopija iš abiejų pusių išversta į rusų kalbą bei patvirtinta notaro.
  • Anketiniai duomenys.
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo terminas Kaina EUR
Vienkartinė iki 30 dienų 3 darbo dienos 119
8 darbo dienos 18
9 darbo dienos 15

Rusijos turistinė vienkartinė viza ES piliečiams, turintiems leidimą gyventi Lietuvos Respublikoje (išskyrus Airiją, D. Britaniją)

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas (asmens tapatybės kortelė netinka), galiojantis ne mažiau kaip 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos,
  • 1 spalvota matinė nuotrauka su baltu fonu (išmatavimai – 3,5 x 4,5 cm),
  • Medicininių išlaidų draudimas (galite įsigyti viza.lt biure),
  • Leidimo gyventi Lietuvos Respublikoje kopija/ pažyma apie deklaruotą gyv. vietą / pažyma iš darbovietės ar pan.
  • Anketiniai duomenys.
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo terminas Kaina EUR
Vienkartinė iki 30 dienų 3 darbo dienos 119
8 darbo dienos 81
9 darbo dienos 78

Rusijos komercinės vienkartinės ir dvikartinės vizos Lietuvos Respublikos piliečiams

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas (asmens tapatybės kortelė netinka), galiojantis ne mažiau kaip 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos,
  • 1 spalvota matinė nuotrauka su baltu fonu (išmatavimai – 3,5 x 4,5 cm),
  • Medicininių išlaidų draudimas (galite įsigyti viza.lt biure),
  • Anketiniai duomenys.
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo terminas Kaina EUR
Vienkartinė / dvikartinė iki 90 dienų 8 darbo dienos 103
9 darbo dienos 99

Rusijos komercinės daugkartinės vizos Lietuvos Respublikos piliečiams, turėjusiems RUSIJOS vizą ir bent kartą važiavusiems paskutinių 12 mėnesių laikotarpiu

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas (asmens tapatybės kortelė netinka), galiojantis ne mažiau kaip 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos,
  • 1 spalvota matinė nuotrauka su baltu fonu (išmatavimai – 3,5 x 4,5 cm),
  • Medicininių išlaidų draudimas (galite įsigyti viza.lt biure),
  • Anketiniai duomenys,
  • Senos vizos į Rusiją kopija + įvažiavimo antspaudų kopija į Rusijos Federaciją (jei nėra ant vizos).
Vizos
rūšis
Galiojimo
trukmė
Forminimo terminas Kaina
EUR
Daugkartinė  6 / 12
mėn.
8 darbo dienos 139
9 darbo dienos 136
10 darbo dienų 131

Rusijos komercinės daugkartinės vizos Lietuvos Respublikos piliečiams (įskaitant ir tolimųjų reisų vairuotojus), jei asmuo nėra turėjęs RUSIJOS vizos

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas (asmens tapatybės kortelė netinka), galiojantis ne mažiau kaip 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos,
  • 1 spalvota matinė nuotrauka su baltu fonu (išmatavimai – 3,5 x 4,5 cm),
  • Medicininių išlaidų draudimas (galite įsigyti viza.lt biure),
  • Anketiniai duomenys.
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo terminas Kaina EUR
Daugkartinė 3 / 6 / 12 mėn. 16-17 darbo dienų 234 (8)
20-22 darbo dienos 197 (8)
26 darbo dienos 157 (8)

Rusijos tranzitinės vienkartinės ir dvikartinės vizos Lietuvos Respublikos piliečiams

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas (asmens tapatybės kortelė netinka), galiojantis ne mažiau kaip 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos,
  • 1 spalvota matinė nuotrauka su baltu fonu (išmatavimai – 3,5 x 4,5 cm),
  • Medicininių išlaidų draudimas (galite įsigyti viza.lt biure),
  • Anketiniai duomenys,
  • Aviabilietų rezervacijos kopija.
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo terminas Kaina EUR
Tranzitinė vienkartinė / dvikartinė 3 darbo dienos 119
8 darbo dienos 80
9 darbo dienos 77

Rusijos vienkartinės, dvikartinės ir daugkartinės vizos Lietuvos Respublikos piliečiams su savo iškvietimu

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas (asmens tapatybės kortelė netinka), galiojantis ne mažiau kaip 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos,
  • 1 spalvota matinė nuotrauka su baltu fonu (išmatavimai – 3,5 x 4,5 cm),
  • Medicininių išlaidų draudimas (galite įsigyti viza.lt biure),
  • Anketiniai duomenys,
  • Iškvietimas (originalas – geltonos spalvos A5 formato lapas su raudonu antspaudu).
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo terminas Kaina EUR
ДЕЛОВАЯ / КОММЕРЧЕСКАЯ / ЧАСТНАЯ ( verslo/privati viza) iki 12 mėn (priklauso nuo iškvietimo) 3 darbo dienos 119
8 darbo dienos 80
9 darbo dienos 77
РАЗЬЕДИНЕННАЯ СЕМЬЯ ( „Išskirtos šeimos“ viza) iki 12 mėn (priklauso nuo iškvietimo) 3 darbo dienos 119
8 darbo dienos 80
9 darbo dienos 77
УЧЕБА/РАБОТА ПО НАЙМУ (vienkartinė mokslo/darbinė viza)
iki 90 dienų 3 darbo dienos 241
8 darbo dienos 151
9 darbo dienos 146
УЧЕБА/РАБОТА ПО НАЙМУ (daugkartinė mokslo/darbinė viza)
iki 36 mėnesių (priklauso nuo iškvietimo) 3 darbo dienos 601
8 darbo dienos 336
9 darbo dienos 331

Rusijos daugkartinės vizos Lietuvos Respublikos piliečiams perklijavimas į naują pasą (vizos atnaujinimas)

Reikalingi dokumentai:
  • Senas pasas,
  • Naujas pasas,
  • 1 spalvota matinė nuotrauka su baltu fonu (išmatavimai – 3,5 x 4,5 cm),
  • Medicininių išlaidų draudimas (galite įsigyti viza.lt biure).
Vizos rūšis Pastabos Forminimo terminas Kaina EUR
Daugkartinės RUSIJOS vizos perklijavimas (vizos atnaujinimas) jei viza forminta Vilniaus konsulate 3 darbo dienos 78
jei viza forminta Vilniaus konsulate 4 darbo dienos 76
jei viza forminta Klaipėdos konsulate 3 darbo dienos 78
jei viza forminta Klaipėdos konsulate 4 darbo dienos 76
Viza galios tiek dienų, kiek dienų išpirktas draudimas.
kitų šalių piliečiams vizos forminimo kainų ir terminų teiraukitės biure.
laikotarpį tikslinti biure (dažnai keičiasi)
Su 6 mėn. Rusijos viza šalyje galima išbūti – 90 dienų, o su 12 mėn. – per pusmetį ne
daugiau kaip 90 dienų (bendrai per metus – 180 dienų)
Vizą galima užsakyti su paso kopija. Užsakymo diena į forminimo terminą neįskaičiuojama – skaičiuojama nuo sekančios darbo dienos.
Su 3 mėn. viza šalyje galima išbūti 90 dienų, su 6 mėn. viza – 90 dienų per 6 mėnesius, o su 12 mėn. – per pusmetį ne daugiau kaip 90 dienų (bendrai per metus – 180 dienų)
Skaičius skliausteliuose reiškia, kiek laiko (kiek darbo dienų) pasas bus laikomas konsulate (laiku nepateikus paso, vizos išdavimo data nusikelia)
Reikalingas AIDS sertifikatas
Reikalingas AIDS sertifikatas

Turizmo UAB "LITAMICUS", A.Jakšto g. 5, LT-01105 Vilnius, Lietuva. PVM mokėtojo kodas LT200537917. Įmonės kodas 120053794.
Tel: (8-5) 2124474; Fax: (8-5) 2613637. El.paštas: info@viza.lt; Darbo laikas: I - V : 8:00 – 18:00

Esame privati bendrovė, nesusijusi su valstybinėmis institucijomis. Mes neatsakome dėl užsienio šalių ambasadų konsulinių skyrių darbo laiko ar vizų gavimo tvarkos pasikeitimų. Detalesnės informacijos teiraukitės šalies, į kurią planuojate keliauti, artimiausioje diplomatinėje atstovybėje.

Susisiekite su mumis