Tel.: +370 5 2124474

Tailandas

Tailando vizos

  • Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos.
  • Pasas – nesuplėšytas, neapdraskytas, tvarkingas.
  • Turistas turi turėti pakankamai lėšų kelionei.
  • Užpildyta anketa.

Tailando Karalystės turistinė viza Lietuvos Respublikos piliečiams

Reikalingi dokumentai:
  • Nuo 2015 m. lapkričio 13 d. įvedama daugkartinė turistinė viza (Multiple entry tourist visa – METV). Viza leidžia į šalį įvažiuoti norimą kiekį kartų pusės metų bėgyje ir kiekvieno įvažiavimo metu būti šalyje ne ilgiau kaip 60 dienų.  Įsigaliojus šios kategorijos vizai dvikartinės ir trikartinės vizos nebebus išduodamos. Vienkartinė viza lieka galioti.Kreipiantis dėl turistinės daugkartinės vizos reikia pateikti šiuos dokumentus:
  • 1) Galiojantį pasą (galiojimo laikas ne trumpesnis kaip 6 mėn. nuo įvažiavimo į šalį dienos)
  • 2) Užpildytą prašymo formą (pildoma lietuvių arba anglų kalba)
  • 3) 2 spalvotos nuotraukos (darytos ne seniau kaip prieš 6 mėn., 4,5 cm x 3,5 cm)
  • 4) Išpirkto/rezervuoto lėktuvo bilieto kopiją (su grįžimu atgal arba išvykimu į kitą šalį, bent pirmam įvažiavimui į šalį)
  • 5) Viešbučio rezervacijos kopiją (bent pirmam įvažiavimui)
  • 6) Patvirtinimą iš banko, kad sąskaitoje yra bent 5000 EUR lėšų (tik daugkartinėms)
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo
terminas
Kaina EUR
Vienkartinė Iki 60 dienų. 7 d. d. 48
Daugkartinė Iki 6 mėnesių. 7 d. d. 179
* Dėl skubesnio termino kreiptis į kelionių agentūrą.

 

Tailando Karalystės biznio viza (Non Immigrant Visa „B“ Business) užsienio piliečiams 

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas.
  • 2 nuotraukos 4,5 X 3,5 cm.
  • Anketiniai duomenys.
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo
terminas
Kaina EUR
Vienkartinė 3 mėn po vizos išdavimo 7 d. d. tikslinti
Daugkartinė 12 mėn po vizos išdavimo 7 d. d. tikslinti
* Dėl skubesnio vizos forminimo termino kreiptis į viza.lt biurą.

Tailando Karalystės studentiška viza (Non Immigrant Visa „ED“ Education/ studying) užsienio piliečiams 

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas.
  • 2 nuotraukos 4,5 X 3,5 cm.
  • Anketiniai duomenys.
Vizos rūšis Galiojimo
trukmė
Forminimo
terminas
Kaina EUR
Vienkartinė studentiška 3 mėn. 7 d. d. tikslinti
Vienkartinė stažuotėms 3 mėn. 7 d. d. tikslinti
* Dėl skubesnio vizos forminimo termino kreiptis į viza.lt biurą.

Tailando Karalystės metinė biznio viza  (Non Immigrant Visa „B“ Business) užsienio piliečiams 

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas.
  • 2 nuotraukos 4,5 X 3,5 cm.
  • Anketiniai duomenys.
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo
terminas
Kaina EUR
Daugkartinė 12 mėn po vizos išdavimo. 7 d. d. tikslinti
* Dėl skubesnio vizos forminimo termino kreiptis į viza.lt biurą.

Tailando Karalystės metinė viza pensininkams  (Non Immigrant Visa „O“ Over 50 years old and Retired) užsienio piliečiams 

Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo
terminas
Kaina EUR
Daugkartinė 12 mėn po vizos išdavimo. 7 d. d. tikslinti
* Dėl skubesnio vizos forminimo termino kreiptis į viza.lt biurą.

Tailando Karalystės žiniasklaidos ir filmų viza  (Non Immigrant Visa „M“ Media/ filming in Thailand) užsienio piliečiams 

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas.
  • 2 nuotraukos 4,5 X 3,5 cm.
  • Anketiniai duomenys.
Vizos rūšis Galiojimo trukmė Forminimo
terminas
Kaina EUR
Vienkartinė 3 mėn po vizos išdavimo. 7 d. d. tikslinti
* Dėl skubesnio vizos forminimo termino kreiptis į viza.lt biurą.
Galioja ir Lietuvos piliečiams.
Galioja ir Lietuvos Respublikos piliečiams.
Galioja ir Lietuvos Respublikos piliečiams.
Galioja ir Lietuvos Respublikos piliečiams.
Galioja ir Lietuvos Respublikos piliečiams.

Turizmo UAB "LITAMICUS", A.Jakšto g. 5, LT-01105 Vilnius, Lietuva. PVM mokėtojo kodas LT200537917. Įmonės kodas 120053794.
Tel: (8-5) 2124474; Fax: (8-5) 2613637. El.paštas: info@viza.lt; Darbo laikas: I - V : 8:00 – 18:00

Esame privati bendrovė, nesusijusi su valstybinėmis institucijomis. Mes neatsakome dėl užsienio šalių ambasadų konsulinių skyrių darbo laiko ar vizų gavimo tvarkos pasikeitimų. Detalesnės informacijos teiraukitės šalies, į kurią planuojate keliauti, artimiausioje diplomatinėje atstovybėje.

Susisiekite su mumis